CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Followers

29 September 2011

Pengganti Apek~Lempar Anak Semata-Mata Nak Sambut Bola


Sanggup si ayah lempar anak semata-mata nak sambut bola..Kesian pun ada,lawak pun ader,,aku yang tengok pun xleh tahan gelak.Lagi2 tengok muka bini dia....Inilah dia orang yang taksub dengan bola,kan bini dah marah..balik umah nanti siap ler!!!!

Pic Pra Perkahwinan Nabil & Zira di I-City,Shah Alam

Morning uols!!! Pagi2 lagi dah terbaca kisah pelawak terkenal si Nabil ngan pasangannya Zira kat satu blog ni.dah jodoh x kemana,,,creadit to mediamalaya.com
congrats to both of them seriously semua makhluk ciptaan-Nya ada kelebihan n kekurangan mcm tue gak sy.. =)




28 September 2011

Dedikasi~ Share the happiness





Sama ada ia adalah satu perayaan atau sesuatu penghargaan,realisasikan dedikasi sebagai kejutan gembira kepada oranag tersayang!!! Hanya klik ---->>  'Kongsi Kebahagiaan'  untuk membuat dedikasi anda sekarang!!!



27 September 2011

Anakku bernama "FACEBOOK" Jamal Ibrahim


KAHERAH- Seorang ayah di Mesir telah mendedikasikan fenomena laman web sosial sebagai nama anaknya, Facebook. Bayi bernama unik itu menjadi tanda revolusi baru di Mesir.

Menurut laporan akhbar Al-Ahram, Jamal Ibrahim, 20 tahun, memberikan nama anak perempuannya sebagai Facebook. Ibrahim mengaku sangat kagum dengan peranan laman web sosial itu dalam organisasi pemberontakan di Tahrir Square dan beberapa kawasan lain di Mesir.

Nama lengkap anak perempuannya adalah Facebook Jamal Ibrahim. Di Mesir, terdapat lebih dari lima juta pengguna Facebook, jauh lebih ramai berbanding negara lain di Timur Tengah. Pengguna Facebook terus melonjak selama satu bulan terakhir kerana revolusi Mesir. Sekurang-kurangnya, 32 ribu 'group' dan 14 ribu halaman Facebook telah muncul sejak 25 Januari.
...
Pemerintah Tentera Mesir juga mulai menggunakan Facebook untuk mendekati pemuda Mesir. Salah satu grafiti bekas Presiden Mesir Hosni Mubarak telah dicantumkan dan membentuk perkataan ‘Terima Kasih Facebook’.

Serangan Obor-Obor Gergasi

Perairan pantai timur Jepun yang diserangi oleh kawanan obor-obor gergasi, penduduk tempatan mengatakan bahawa mereka tidak pernah melihat obor-obor bersaiz besar itu. Obor-obor tersebut dikatakan mencapai kira-kira 2 meter dengan berat sekitar 200 kilogram seekor !







There was an error in this gadget
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...